Set 3 scutece finet

Parintii cauta mereu cele mai moi texturi cu care sa atinga pielea fina a bebeluslui si tocmai pentru ca stim asta va oferim in acest set 3 scutece multifunctionale din finet.

Versatil si multifunctional, scutecul poate fi folosit oriunde asezi bebelusul: pe masa de schimbat, in patut, in cada la baie, in carut, pe post de paturica, protectie de soare, insecte sau frig, la orice vizita la medic, dar si in situatii neasteptate cand bebe regurgiteaza sau chiar pe post de scutec clasic, daca vrei alternativa ecologica si economica la scutecele de unica folosinta.

In oricare din situatiile de mai sus, scutecul este mult mai practic, mai putin voluminos, asigura un strat de izolare intre orice este rece sau neigienic si pielea bebelusului, in plus este mereu moale si bland in contact cu cel mic.

Cele 3 scutece din pachetul nostru premium sunt refolosibile, lavabile, fabricate din finet. Acest material este un bumbac 100% foarte bland cu pielea copilului si care absoarbe apa mai repede decat o laveta. Finetul este antialergic si anti acarieni, deci protectia este garantata.
Fiecare scutec are o dimensiune generoasa pentru pliere fara griji - 75X75 cm si o grosime de aproximativ 180g/mp.

Pentru o grija si mai mare, am decis ca acest produs sa fie realizat din material natural delicat, nevopsit, fara alergeni, caruia i-am creat cusaturi speciale, moi, impotriva zgarierii.

Afla mai multe detalii despre ingrijirea produsului mai jos:

  • Scutecele sunt rezistente la utilizari multiple si spalari repetate, ele sunt foarte pufoase, moi, absorb si se usuca foarte repede.
  • Spalati la masina de spalat, pana la 90 ° C, ele se pot steriliza termic (se pot fierbe la nevoie);
  • Nu folositi inalbitor
  • Calcati la orice temperatura, chiar si cu abur
  • Nu se curata chimic

Scutece bebelusi finet Scutece bebelusi finet