Povestea noastra

Povestea brandului Baby Gift este strans legata de povestea familiei noastre, care a inceput cu un catel nazdravan si s-a desavarsit cu o fetita minunata.
Dragostea pentru ea ne-a ghidat natural spre a actiona si asa s-a nascut ideea acestui business pe care ne dorim sa il crestem cu aceeasi grija si implicare ca pe ea.
Inca de cand eram insarcinata (da, sunt o proaspata mamica si eu) toti apropiatii ne intrebau ce cadouri sa ii daruiasca celei mici, apoi si eu am inceput sa ma gandesc ce anume trebuie sa cumpar pentru ea, dar fara sa fac risipa sau sa omit ceva important. Au urmat multe luni de cautari continue, nenumarate intrebari, de griji si incercari, de decizii care azi stau la baza conceptului de gift pe care l-am creat.
Ce trebuie sa stii sau stii deja?
Viata ca prospata mamica presupune noutate si nevoia de adaptare continua, asa ca orice ajutor este bine primit. Nu prea ai timp sa cauti si sa te informezi cum ai vrea si cand vine vorba de cumparaturile pentru bebe te intrebi:

  • Bebelusul meu sau eu chiar avem nevoie de asa ceva?
  • Este acest produs cel mai bun din categoria lui?

Bine ai venit pe site si gata cu intrebarile: tocmai ai gasit cadoul perfect pentru cel mic pentru ca aici totul este realizat cu multa grija si te poti convinge daca navighezi pe acest site.

body si pantaloni bebelusi