Set 2 caciulite cu nod

In primele luni de viata, bebelusul are nevoie sa isi mentina o temperatura constanta a corpului, asa ca noi venim in ajutor cu o caciulita ce ii acopera caputul scump pe unde el pierde multa caldura.
Caciulita cu nod este parte din setul nostru premium si, totodada, reprezinta un produs de baza in garderoba bebelusului.
Perfecta pentru pielea fina a bebelusilor aceasta este un element de vestimentatie foarte cool si modern, ce va accesoriza perfect orice tinuta. Pachetul contine o caciulita gri eleganta si una imprimata cu haioasele stelute, ambele cu un mot innodat ce ofera un aspect jucaus si simpatic.
Confectionata in Romania, din bumbac 100% tip rib, calitate superioara, realizat in conformitate cu Standardul 100 Oeko-Tex, indeplinind toate normele de siguranta si calitate din domeniul textilelor, caciulita cu nod creste odata cu copilul datorita elasticitatii materialului.
Pentru un confort mai mare am ales sa renuntam la clasica legare cu snur sub barbie a caciulitei si am optat pentru o banda care acopera fruntea, ceafa si urechile, fixeaza bine fara a strange sau a jena cu ceva capul bebelusului. Astfel, copilul este protejat de frig si vant, simtindu-se confortabil indiferent de sezon sau activitatea in care este prins de parinti.
Tesaturile moi, placute la atingere sunt rezistente la utilizari multiple si spalari repetate:

  • Spalati la masina de spalat, max. Temp.40 ° C, ciclu scurt
  • Nu folositi înalbitor
  • Nu uscati prin centrifugare
  • Calcati la temp.max. 110 ° C - fara abur
  • Nu se curata chimic
Caciulita bebelusi cu nod
Caciulita bebelusi cu nod