Prosop bebe cu gluga

Unii bebelusi adora baita, altii ar vrea sa se termine cat mai repede, dar, oricum ar fi, tu vrei sa ii oferi copilului o mangaiere placuta dupa imbaiere, asa ca noi iti oferim un prosop moale si pufos, perfect pentru pielea sensibila.
Prosopul din setul nostru este mare, de 80x80cm, alb premium, cu gluga pe care am imprimat acelasi ursulet adorabil, asortat cu alte produse din set.
Confectionat din bumbac moale (prelucrare tip frotir/terry) ce absoarbe rapid apa, este calduros si confortabil dupa baita.
Frotirul ca material are o capacitate mare de absorbtie datorita fibrelor de bumbac distribuite in bucle si dispuse pe ambele suprafete in mod compact. Tesatura densa de 330gr/mp ofera rezistenta la uzura si spalare, deci prosopul nostru va ramane pufos si bland la atingere utilizare dupa utilizare.
Marimea prosopului asigura o infasurare totala a copilului, iar gluga are dubla intrebuintare: absoarbe rapid picaturile de apa din parul copilului si in acelasi timp inveleste capul acestuia.
Vopselurile folosite sunt de calitate superioară și nu conțin substante toxice.

Cusaturile sunt realizate astfel incat sa nu irite pielea copilului, totul intr-un produs premium, calduros si care protejeaza pielea sensibila a bebelusilor.
Rezistent in timp, nu se decoloreaza si este usor de intretinut.
Afla mai multe detalii despre ingrijirea produsului mai jos.
Tesaturile moi, placute la atingere sunt rezistente la utilizari multiple si spalari repetate:

  • Spalati la masina de spalat, max. Temp.40 ° C, ciclu scurt
  • Nu folositi inalbitor
  • Nu uscati prin centrifugare
  • Calcati la temp.max. 110 ° C - fara abur
  • Nu se curata chimic
Prosop bebe cu gluga
Prosop bebe cu gluga
Prosop bebe cu gluga
Prosop bebe cu gluga
Prosop bebe cu gluga