Politica de livrare

Babygift livreaza pe intreg teritoriul Romaniei in termen mediu de 1-2 zile lucratoare, pana la maxim 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Termenul maxim de livrare de 5 zile , poate ajunge in perioadele de sarbatori ale anului. Livrarea comenzilor se va efectua printr-un serviciu de curierat ales de Babygift. Livrarea comenzii se va realiza in conformitate cu termenii si conditiile de livrare ale respectivului serviciu de curierat. La momentul livrarii, este obligatorie prezentarea unui act de identitate.

Babygift ofera livrarea gratuita in Romania a comenzilor cu valoare de minim 200 RON.

Babygift poate livra si in alte tari din Europa. Pentru livrari in afara Romaniei, cumparatorul este rugat sa contacteze Babygift prin email  la hello@babygift.ro. Conditiile de livrare vor fi stabilite in fiecare caz in parte de Babygift, unilateral sau impreuna cu colaboratorii sai, si vor fi comunicate cumparatorului, prin orice mijloc de comunicare, inaintea plasarii comenzii.

Babygift poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara posibilitatea pentru cumparator sa poata pretinde daune, pentru situatii precum, fara a se limita la: esuarea / invalidarea tranzactiei online, neacceptarea cardului cumparatorului, date incomplete sau incorecte ale cumparatorului.

In cazul in care ulterior plasarii si platii unei comenzi se constata indisponibilitatea unui produs, sau in situatia in care o comanda nu poate fi onorata din motive tehnice ori neconformitati constatate la momentul expedierii, cumparatorul va fi notificat prin email la adresa furnizata la momentul plasarii comenzii si va primi inapoi banii incasati deja de Babygift, fara alte despagubiri.