Caciulita roz cu nod

In primele luni de viata, bebelusul are nevoie sa isi mentina o temperatura constanta a corpului, asa ca noi venim in ajutor cu o caciulita ce ii acopera caputul scump pe unde el pierde multa caldura.

Caciulita roz cu nod este parte din setul nostru premium si, totodata, reprezinta un produs de baza in garderoba bebelusului.
Perfecta pentru pielea fina a bebelusilor, aceasta este un element de vestimentatie foarte cool si modern, ce va accesoriza perfect orice tinuta a celui mic. Pachetul contine o caciulita roz eleganta, avand un mot innodat ce ofera un aspect jucaus si simpatic.
Confectionata in Romania, din bumbac 100% tip rib, calitate superioara, realizat in conformitate cu Standardul 100 Oeko-Tex, indeplinind toate normele de siguranta si calitate din domeniul textilelor, caciulita cu nod creste odata cu bebelusul, datorita elasticitatii materialului.
Pentru un confort mai mare am ales sa renuntam la clasica legare cu snur sub barbie a caciulutei si am optat pentru o banda care acopera fruntea, ceafa si urechile, fixeaza bine fara a strange sau a jena cu ceva capul bebelusului. Astfel, copilul este protejat de frig si vant, simtindu-se confortabil indiferent de sezon sau activitatea in care este prins de parinti.

Afla mai multe detalii despre ingrijirea produsului mai jos.

Tesaturile moi, placute la atingere sunt rezistente la utilizari multiple si spalari repetate:

  • Spalati la masina de spalat, max. Temp.40 ° C, ciclu scurt
  • Nu folositi inalbitor
  • Nu uscati prin centrifugare
  • Calcati la temp.max. 110 ° C - fara abur
  • Nu se curata chimic
    caciulita roz cu nod
    caciulita roz cu nod