Body cu maneca lunga

Body-ul cu maneca lunga este o piesa de nelipsit din graderoba celor mici si de pe lista noilor parinti. Fiind foarte versatil, el poate fi folosit prin casa, la somn sau purtat pe sub celelalte haine afara, la plimbare. Body-ul imbraca perfect corpul, tine caldura la spate si burtica si este un suport perfect pentru scutec.
Fiind premium si cool, body-ul alb imprimat cu ursuletul Star poate fi asortat la orice vestimentatie din cadrul setului sau din ce aveti deja in garderoba.
Fabricat din bumbac alb, moale, certificat OEKO-TEX® Standard 100, acest body asigura confortul bebelusului si garanteaza sanatatea pielii.
Ursuletul imprimat nu se sterge, ci ramane mereu cel mai bun prieten al celui mic.
Acest tip de body este special conceput pentru a se imbraca si schimba usor. Se prinde in 7 capse care se inchid sau deschid rapid - 3 intre picioare, 4 pe laterale.

Etichetele cu marimea si conditiile de intretinere sunt aplicate prin serigrafie. Vopselurile folosite sunt de calitate superioara si nu contin substante care sa irite pielea sensibila a copilului.
Se inchide prin capse  plastifiate - metalul nu atinge pielea bebelusului, ele nu contin nichel, se desprind usor, dar sunt foarte rezistente.
Cusaturile sunt realizate astfel incat sa nu irite pielea copilului.

Afla mai multe detalii despre ingrijirea produsului mai jos.
Tesaturile moi, placute la atingere sunt rezistente la utilizari multiple si spalari repetate:

  • Spalati la masina de spalat, max. Temp.40 ° C, ciclu scurt
  • Nu folositi inalbitor
  • Nu uscati prin centrifugare
  • Calcati la temp.max. 110 ° C - fara abur
  • Nu se curata chimic
Body bebelusi cu maneca lunga
Body bebelusi cu maneca lunga
Body bebelusi cu maneca lunga
Body bebelusi cu maneca lunga