Tot ce iti trebuie pentru un nou-nascut

Atunci cand apare un bebelus in viata noastra, toata lumea incepe sa caute cadoul perfect pentru cel mic.

Noi stim cat de important este timpul tau, asa ca lasa cautarile, alergatul prin magazine si bucura-te de minunea familiei.

Bebelusul are nevoie de multa dragoste, atentie si de unul dintre pachetele premium gandite cu mare atentie pentru tine.

 

Set cadou bebelusi

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru grija cu care am conceput pas cu pas acest cadou perfect:

  • Grija pentru materiale: Bumbac 100% certificat

Pentru produsele noastre am ales bumbacul natural, cu elasticitate naturala, cu forme si modele practice.

Bumbacul este una dintre cele mai folosite fibre naturale existente in prezent si una dintre cele mai vechi fibre cultivate. Bumbacul este non alergenic, pastreaza corpul aerisit, absoarbe si elimina umezeala corpului cu usurinta. In productia hainutelor din bumbac nu se utilizeaza produse chimice sau agenti de colorare care contin metale grele si compusi organici cu clor. Hainutele din bumbac sunt moi si nu freaca dur pe piele. Bumbacul poate suporta temperaturi ridicate, fara a afecta calitatea sau durabilitatea sa. Prin urmare, tesaturile din bumbac pot fi sterilizate, ceea ce le face perfecte pentru nou-nascuti.

Elasticitatea naturală a bumbacului presupune  că aceasta îşi păstrează forma după spălare.

Fibrele pot fi întinse de nenumărate ori şi totuşi ele revin la forma lor iniţială. Acestea sunt, de asemenea incredibil de confortabile la purtare, permiţând creşterea şi mişcarea.

 Bumbacul utilizat in productia de body-uri, salopete, bluzite, pantaloni, caciulite si botosei, sunt certificate OEKO-TEX® Standard 100.

  •  Grija cu care ne alegem partenerii:

Am cautat mult si am decis sa lucram cu furnizori din Romania, care acorda o atentie deosebita productiei prietenoase cu natura si persoanelor care lucreaza pentru ei.

 Fabrica cu care colaboram are o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania si lucreaza cu responsabilitate pentru mediu si pentru societate.

Accentul este pus in primul rand pe calitatea produselor, designul acestora si utilizarea de fibre naturale: bumbac 100%.

Iti vor placea hainutele si produsele din set, ele fiind placute la atingere, au croiala si cusaturi fine, ideale pentru confortul bebelusului.

  • Grija pentru bebelus:

Mamicile si bebelusii lor vor iubi cadoul primit pentru ca produsele sunt placute la atingere, au croiala impecabila si cusaturile fine.

Am ales prinderi pe capse, ideale pentru confortul bebelusului, prinderi pe laterala, fara a forta imbracarea pe cap, fara arici care sa zgarie.

Produsele au etichete printate, realizate cu vopseluri certificare, fara colturi care irita.

Pantalonasii si salopetele au botosei, asa incat oricat de mult se misca bebe, piciorusele lui sunt mereu calde.

Prosopul este fin, mare, cu gluga, ideal pentru baitele de seara pe parcursul primului an de viata.

Babetelele se prind in caspe si sunt captusite cu un material impermeabil.

  • Grija pentru design

Va propunem produse pe care noi insine le-am alege, adica produse cu un design minimalist, cromatica simpla, dar atent mixate asa incat sa fie elegante si cool.

Prin cromatica aleasa, produsele noastre sunt perfecte atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Am ales 3 variante de design al materialului: haine si produse albe cu cel mai adorabil ursulet imprimat, haine cu un imprimeu total, adica un print jucaus si cool stelute si hainute gri antracit, perfecte pentru a contrasta tinuta.

Ce inseamna asta? Ai nenumarate variante de mixa tinuta bebesului. 

Un singur cadou, multiple tinute la moda.

  • Grija pentru experienta unui unboxing perfect

Seturile noastre sunt cadoul perfect pentru un bebelus drag, al tau sau al unui apropiat tie, asadar ne dorim sa te bucuri pas cu pas de cand primesti cutia. Am ales o cutie alba, plina, cu un luciu fin si elegant. Am imbracat cutia intr-o panglica din satin, aurie, fina la atingere. In interior vei gasi produsele, invelite intr-o coala de matase alba. Experienta este inspirata din cea a brandurilor de lux, pentru ca asta ai ales, un produs premium, un cadou minunat.

  • Grija pentru bugetul tau

Am cautat mult si eficientizat procesul, asa incat seturile sa nu fie scumpe, insa calitatea si experienta ta cu ele sa fie excelente si, astfel, pe termen lung, sa castigi enorm pentru ca produsele de calitate sunt mult mai eficiente.

  • Grija pentru timpul tau

Stim cat de important este timpul tau si mai stim si cat de pretios este fiecare minut pe care il petreci alaturi de cei dragi, asa ca ne vom ocupa in continuare sa cautam si sa iti oferim cele mai bune alegeri.

  • Grija pentru o livrare si suport permanent:

Ai o intrebare? Te ajutam cu un raspuns imediat pentru ca iti stam cu drag la dispozitie pentru informatii suplimentare legate de produsele pe care le comercializam. Feedback-urile voastre sunt foarte importante si ne ajuta sa devenim mai buni, asa ca il asteptam oricand.

In ceea ce priveste timpul de livrare, ne straduim sa ajungem la tine in maxim 3 zile atat in Bucuresti, cat si in provincie.

 

Haine bebelushaine bebelusihaine bebelus